Wall Photos

by astromag

LUNARNI DAN
26.01.
6. LUNARNI DAN U 09:50 “ŽDRAL”
Simbol lunarnog dana Ždral nije slučajno izabran. Smatra se, da je šesti lunarni dan povezan sa stihijom vode i stihijom vazduha. Na osnovu toga lunarni dan se odlikuje lakoćom vazduha i ravnomernim tokom vode. To sa svoje strane stvara predispoziciju za gatanje razne vrste. U drevnoj Rusiji, postojala je sveta ptica sa ženskom glavom Gamajun, koja je predskazivala budućnost.
Zbog toga današnji lunarni dan odgovara za meditaciju i ljubav, radost i strasti, osetljivost i intuicije. Isto tako dobar je za naučni i istraživački rad, umne i duhovne vežbe. Posle prestrojavanja u petom lunarnom danu današnji dan je pasivan. Potrebno je vreme za privikavanje na nove promene u svojoj ličnosti. Zato se odmarajte, sačuvajte svoj unutrašnji mir. Danas preporučuju da se gata, radi telepatski, proriče. Radi kvalitetnog i finog shvatanja informacija gatanja potrebno je izvesno uzdržavanje, usamljivanje, smirenost i pasivnost.
Posebno zadovoljstvo danas pružaju arome (mirisi). Birajte te, koje vam se sviđaju, oni vam nadomeštaju nedostatak fine energije. Bude najfinije asocijacije i uspomene. Iz tog razloga današnji dan je dobar i za polna opštenja. Razotkriće vam tajne daleke prošlosti. Danas je dobro družiti se (posebno sa suprotnim polom), obučavati se baviti podmlađivanjem, prestati sa pušenjem. Ne preporučuje se davati bilo kome lične stvari. Čovek, koji daje svoje stvari, zajedno sa stvarima predaje svoj mir i uspeh.
Na planu zdravlja korisno je vežbati disajne vežbe, upijati univrzalnu kosmičku energiju ”pranu”. Jer samo u gornjim disajnim putevima, kao i na vrhovima pluća, koja su danas aktivna, dolazi do procesa pretvaranja univerzalne kosmičke energije u životnu energiju našeg organizma.
Organi dana – gornji disajni putevi, bronhije.
Minerali dana: hijacint, citrin.
Snovi su proročanski i mogu podsećati na neko delo koje treba završiti.
Predznak dana: vedro ili potpuno prekriveno oblacima nebo je znak odsustva harmonije u Prirodi. Dobar dan oblaci na nebu.
Ljudi rođeni u ovom danu imaju obilje unutrašnjeg mira. Oni vole da sanjaju i fantaziraju. Ne sviđa im se kada im neko daosađuje. To su provodnici, koji mogu da upiju kosmičku energiju. U međusobnom odnosima cene slobodu.